Ce ne dorim?

Ne dorim o viata frumoasa, împlinită, prosperitate, iubire, acestea fiind doar cateva dintre nevoile noastre existențiale. Acesta este telul grupului Zona Zero. Prosperitatea vine in urma unei dezvoltari profesionale, actualizand si adaugand noi informatii din domeniul respectiv si nu doar atat, este un cumul intre viata pe care o duci, sanatatea pe care o ai si banii pe care ii castigi. Degeaba ai bani daca nu ai sanatate sau daca relatiile tale in viata sunt execrabile.

Scoala ne pregateste pentru a fi poate niste buni profesionisti dar nu ne invata cum sa facem fata vietii cu toate evenimentele bune sau rele cu care ne confruntam aproape zi de zi. De aceea ne-am propus sa ne intalnim in grup si sa raspundem la multiplele intrebari pe care ni le pune viata in asa fel incat sa mergem pe calea prosperitatii.

Temele sunt legate de modul in care ar fi de preferat sa privim evenimentele din viata noastra si cum sa le facem fata. Cum sa gandim si cum sa reactionam cand suntem atacati din rautate (nu fizic), insultati, ponegriti, luati peste picior, fortati de altii mai puternici sa facem ce nu putem accepta etic sau moral, manipulati, stresati si altele indiferent daca acestea se intampla in familie, la locul de munca sau in societate.

Intreaga abordare porneste de la perceptia noastra asupra realitatii, adica de la modul in care ne vedem si ne tratam pe noi insine la modul in care ii vedem si ii tratam pe ceilalti indiferent daca acestia ne sunt apropiati cum ar fi parintii, partenerul/a de viata sau copiii sau indepartati cum ar fi cei cu care lucram sau relatiile noastre sociale.

Vom insista asupra relatiilor noastre de toate felurile pentru ca ele sunt marile generatoare de tulburari emotionale si exact gestionarea acestora este cea mai importanta in viata noastra fiindca emotiile sunt cele care ne pot distruge sanatatea, ne pot face sa esuam acolo unde am putea avea succes si ne pot rapi bucuria de a trai si de a deveni cine dorim noi.

Vom aborda relatia cu noi insine pentru a trece apoi la relatia cu parintii. Vom continua cu relatia cu partenerul/a de viata si eventual (pentru cei care au copii sau intentioneaza sa aiba) relatia cu copiii. Apoi vom aborda relatiile de munca si in cele din urma pe cele sociale. Vom aborda si modul in care ne ocupam de sanatatea si de banii nostri.

Aceste intalniri de lucru vor fi de aproximativ trei ore si vom stabili impreuna cat de des ne vom vedea.

Este la latitudinea dumneavoastra daca veti dori sa aflati cum puteti face in asa fel incat sa spuneti,

VIATA ESTE FRUMOASA!Modelatori:

ANA MARIA ROSIANU       

NLP MASTER       

TRAINER COMUNICARE       

LIFE COACH


PSIHOLOG CLINICIAN LENUTA BARANGA       

PSIHOTERAPEUT               

  • COGNITIV COMPORTAMENTAL

PSIHOTERAPEUT SITEMIC DE   :             

  • FAMILIE, CUPLU,COPII

NLP MASTER     
7301000.01